Imi plac enorm, dar ingrasa.....:))
Pulpele se fierb 10 minute (din momentul fierberii!). Cu apa ramasa faceti o supica buna de taietei sau galuste. Pulpele se curata de piele si se cresteaza in 3-4 locuri.
Se pune laptele intr-un vas si se adauga condimentele. Se pun si pulpele in vas si se dau la frigider pt cel putin 2 ore.
Dupa acest timp, se bat ouale intregi bine si se pune int-un vas faina, iar in altul fulgii de porumb,zdrobiti bine cu sucitoul sau mixati la robot si amestecati cu un varf de cutit usturoi granulat, un varf de cutit boia iute si un varf de cutit sare .
Pulpele se dau mai intai prin faina, apoi prin spuma de ou, iar apoi prin fulgii de porumb, pe rand si se prajesc in baie de ulei foarte incins. Aveti grija ca pulpele sunt fierte putin, asa ca timpul de prajire nu e lung. Cand se rumenesc, se scot pe hartie absorbanta si se servesc cu cartofi aurii si mujdei de usturoi (combinatie perfecta).