Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin

de Bucataras Medi in Pui, 11 Oct 2015 | 3116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 200 ml supa
  • 200 ml vin rosu
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 8 rosii chery
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin:

Curatam si spalam pulpele.
Punem pulpele intr.in vas cu apa rece in care am adaugat un strop de sare.Lasam sa dea in fiert,spumam si apoi lasam la fiert circa 8-10 min.
Scoatem carnea,o condimentam cu sare si piper  si o asezam intr.o tava.
Pasta de rosii se amesteca cu supa si o turnam peste carne.
Adaugam vinul,rozmarinul ,usturoiul pisat si rosiile chery.
Potrivim dupa gust cu sare si piper.
Dam la cuptor pana cand sosul scade si pulpele sunt bine facute.
Servim alaturi de o garnitura si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu bacon