Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor

de daniela in Pui, 30 Apr 2011 | 40580 vizualizari

 

Mincarea arata de fapt ca o budinca , apetisanta si usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500 g  brinza Focsani sau cascaval afumat
  • 3 oua
  • 3 linguri de smintina
  • unt si pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor:


2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os.
Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet si incep sa cladesc budinca : un rind de brinza (Focsani sau cascaval ) , un rind de bucatele mici de carne, iar brinza, iar carne si deasupra brinza.

Separat, 3 oua se bat bine cu 3 linguri de smintina (condimentam cu sare si piper ) si se rastoarna deasupra. Trebuie sa stea la cuptor, la foc potrivit, cam 20 de minute, pina ce se rumeneste putin.

Se serveste calda, cu putin patrunjel verde deasupra.

Poftiti la masa !!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Tuxedo 1

13.08.2013, 22:07

nu prea se potriveste carnea cu branza !

diaconta 1

13.08.2013, 22:10

Gabriela,de ce crezi asta?
Si eu am facut piept de pui in crusta de branza si mi-a placut.
Uite http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-pui-in-crusta-de-branza-reteta-400-41763.html

Sidy 1

22.09.2013, 08:17

Bun de tot ! Acum...mai faci asa ceva ?

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie