E cam asa, in zile de post, Pui ceapa verde, Pui ardei rosu, Pui morcov, Pui cartofi si Pui nu mai Pui ca ai tot pus si nu se cade sa mananci atat de mult Pui de unul singur......
Mai intai bagam in priza slow cookerul Crock-Pot, adaugam uleiul in vasul crock-ului si setam functia high, lasam sa se incinga uleiul cat timp noi curatam legumele si le taiem.
Spalam bine frunzele de ceapa si le taiem marunt, apoi curatam ardeiul, morcovul, cartoful si usturoiul, le spalam si le taiem cubulete. cand a inceput sa sfaraie uleiul, punem ceapa, ardeiul, morcovul, presaram un pic de sare, piper si lasam cca 10 min, apoi adaugam cartoful si usturoiul, omogenizam legumele amestecand , la final asezam pulpele taiate pe din doua, presaram putina sare,piper si pe pulpe. Asezam capacul si lasam cca 3 ore, timp in care ori facem altceva, ori lenevim, e la alegere.
Dupa 3 ore transferam totul intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 20 min, sa capete culoare rumenie pulpele, nu-mi place sa le vad asa fara ''fata''. Gata treaba, sa avem pofta sa aveti pofta daca vreti si voi sa pregatiti asa ceva.