Pulpe de pui cu iaurt

de Lau in Pui, 22 Mar 2011 | 6333 vizualizari

 

nu am gasit smantana la magazinul care am fost si eram in criza de timp sa merg la altul,mi-am adus aminte ca am acasa un iaurt cu 20% grasime si l-am folosit in loc de smantana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1kg iaurt
  • 1 ou
  • 4 linguri faina alba
  • condimente
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu iaurt:

se spala pulpele, se curata de piele, se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa cu sare.(apa sa acopere carnea nu mai mult) Dupa ce a fiert carnea se scoate si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se rumeneste putin.

Iaurtul il batem cu oul si faina, amestecam bine, dupa care adaugam peste apa in care am fiert carnea. Se amesteca continuu, se fierbe in jur de 10 minute, dupa care adaugam carnea si uleiul in care am prajit carnea. Se mai lasa 5 minute dupa care se stinge focul si se condimenteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui