Pulpe de pui cu ghimbir

de Dya Daniela Andrei in Pui, 26 Ian 2014 | 5974 vizualizari

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.01.2014, 20:59

Acum sunt plina cu de toate, dar maine vin la o pulpita

ilinca_rox 1

26.01.2014, 21:03

sunt super

deyutzky 1

26.01.2014, 21:03

arata supeeerr bun

MotanLaOale 1

26.01.2014, 21:06

botcrina 1

26.01.2014, 21:07

Mitinita 1

26.01.2014, 21:10

mena29 1

26.01.2014, 21:41

Ce bunute sunt!

Valclaudia 1

26.01.2014, 21:44

mamaaaaaa!!!

Bya Ralu 1

26.01.2014, 21:47

delicioase

Dya Daniela Andrei 1

26.01.2014, 21:56

va pup cu drag

RuxyRux 1

26.01.2014, 22:03

E grozava mancarica ta Dya! superb avatarul

Dya Daniela Andrei 1

26.01.2014, 22:28

Pup scump Fluturas! Multumesc

La Ancuta 1

26.01.2014, 23:29

babi5 1

27.01.2014, 07:50

Alexandra Burz 1

27.01.2014, 07:54

simona72 1

27.01.2014, 10:22

Delicioasa mancarica!!

anca_rm 1

27.01.2014, 10:54

ce bun trebuie sa fi fost ,

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:13

foarte bune

laura_n 1

27.01.2014, 15:59

iar ma innebunesti, ma bagi in boale
ce a iesit aici

xana 1

27.01.2014, 18:35

O bunatate!

Dya Daniela Andrei 1

27.01.2014, 19:11

diaconta 1

30.01.2014, 22:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta