Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor

de katty in Pui, 1 Apr 2021 | 6113 vizualizari

 

Cui nu ii plac pulpele de pui cu cartofi  la cuptor?Am imbunatatit putin gustul cu niste cascaval care imi prisosea si am obtinut un pranz delicios.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe dezosate
  • 3 cartofi
  • 150 gr cascaval ras
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 crenguta rozmarin
  • boia dulce
  • cimbru
  • condimente pentru carne de pui
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor:

Condimentam pulpele de pui cu condimente de pui dupa preferinta (sare, piper, rozmarin, usturoi, boia).

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi potrivite.

Turnam uleiul intr-o tava. Asezam cartofii  asezonati cu sare, piper, cimbru si boia. Asezam creanga de rozmarin deasupra, apoi asezam pulpele. Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 35-40 de minute. Scoatem folia si presaram deasupra cascavalul ras.

Lasam pana se rumeneste frumos.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel