Pulpe de curcan cu orez si legume

de Panacris in Curcan, 24 Mai 2012 | 6777 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

24.05.2012, 15:17

bun

Angelina_Elena 1

24.05.2012, 15:18

foarte bune!

DIANA B 1

24.05.2012, 15:28

Buuuuuuuuuuuuuuuuun

mikidaniro 1

24.05.2012, 15:55

bune,bune!

MotanLaOale 1

24.05.2012, 16:28

Geanina87 1

24.05.2012, 16:48

ce foame mi se face cand vad pozele

mamaieelena 1

24.05.2012, 16:51

bun,bun

alinutzika 1

24.05.2012, 16:52

Bucataras Medi 1

24.05.2012, 17:53

si eu pregatesc destul de des curcan.

diaconta 1

24.05.2012, 19:33

si eu am o pulpa de curcan de pregatit arata tare bine

Rocsi 1

24.05.2012, 20:18

Venim cu totii la masa!!

Panacris 1

24.05.2012, 20:19

Spor la treaba Dia!Ma bucur ca te tenteaza reteta mea

diaconta 1

24.05.2012, 20:23

Nu stiu cand o sa am timp sa fac

Panacris 1

24.05.2012, 20:25

Pai le pui in tava, dai drumul la cuptor, pui timer/ul si gata. Nu necesita mare efort

RuxyRux 1

24.05.2012, 20:30

Tare tare bine arata!

mirela0911 1

24.05.2012, 22:08

bunatate de bunatate!

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:31

like,like

Panacris 1

25.05.2012, 07:29

Multumesc pentru aprecieri!

babi5 1

14.12.2014, 19:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi