Tare mult in place prazul si in salate si in mancaruri si chiar si pe un sandwich.
Poate inlocui ceapa oricand cu succes :)
Si in plus este plina de vitamine: C, B6, Fe, Mg si altele.
Iar la mancarea mea i-a dat un gust tare bun
Mai intai spalam bine carnea si o punem la fiert.
Taiem prazul si ardeiul felii.
Intr-o tigaie punem untul la topit impreuna cu uleiul apoi adaugam prazul si ardeiul feliat si lasat aprox 5 min la calit.
Carnea aproape fiarta o scoatem din apa si o punem peste legume.
Intr-o cana cu apa amestecam restul ingredientelor (boia de ardei, maghiran, oregano, sare si piper) si turnam peste pulpe si lasam la fiert aproximativ 15-20 minute, practic pana scade apa si ramane doar un sos.
Patrunjelul tocat se adauga la final.
Este o mancare foarte usoara de facut si tare gustoasa. Se poate servi simpla sau cu garnitura, cum poftiti.