Pulpa de vitel la cuptor cu legume si sos bechamel

de Mariuka in Vita, 24 Ian 2012 | 5759 vizualizari

 

Cu ocazia asta am incercat si eu broccoli

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de vitel
  • 100ml vin alb sec
  • sare 
  • piper 
  • vegeta
  • un broccoli
  • 3 cartofi medii 
  • un morcov mare
  • Pentru sos ;  
  • 40 g faina 
  • 40 g unt 
  • o ceapa mijlocie
  • 500 ml lapte 
  • marar
  • sare

 

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel la cuptor cu legume si sos bechamel:

Pulpa de vitel se spala si se feliaza, dupa care se condimenteaza si se aseaza in tava. Se adauga vinul si apa si se da la cuptor.

Broccoli se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Cartofii si morcovul se curata si se feliaza si se pun la fiert separat in apa cu sare. 

Sosul se prepara astfel : intr-o tigaie se pune untul si ceapa sa se undeasca. Se adauga faina si se amesteca. Apoi se adauga laptele treptat si amestecand continuu. La final se pune mararul si se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel la cuptor cu legume si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

25.01.2012, 00:05

Mariuka 1

25.01.2012, 15:51

Merci pentru aprecieri!

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:38

ce gustos cred ca e....mi-e pofta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri "home-made"