Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin

de Brindusa in Vita, 21 Iun 2010 | 8049 vizualizari

COMENTARII (26)

Rocsi 1

21.06.2010, 19:13

ioi ioi.....arata demential

ela 1

21.06.2010, 20:05

pot sa mananc tot?

gaby_duceag 1

21.06.2010, 20:24

de nota 10

Bunica 1

21.06.2010, 21:07

Wow ,ce bine arata ! Vin si eu cu 5 furculite

Bucataras Medi 1

21.06.2010, 21:18

daca gaby spune de nota 10 eu spun de nota 20..................excelent arata.....5 furcu..........

Ina 1

21.06.2010, 21:57

5 furci si de la mine!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.06.2010, 22:04

Laly 1

21.06.2010, 22:37

Brandusa ce bine arata.

Brindusa 1

21.06.2010, 22:40

Multumesc, multumesc. Vaaai si ce buna a fost.

ana 1

21.06.2010, 22:51

Brandusa nemaipomenita reteta

Brindusa 1

21.06.2010, 22:53

Ana, ma cheama Brindusa Sa-mi trimiti un miel

ana 1

21.06.2010, 23:08

Brandusa imi cer scuze ,am scris in graba de Pasti trimit

Miha 1

22.06.2010, 00:18

Asa-i ca a fost buna?

anisoara 1

22.06.2010, 00:56

dar ce inseamna brezata ? nu am auzit acest cuvant niciodata.

Brindusa 1

22.06.2010, 08:53

articook 1

22.06.2010, 09:49

ce bun! 5 furcu

epurasha2bb 1

22.06.2010, 14:23

o reteta de suflet cum spui tu! si mie imi place si faceam asa dar nu stiam ca-i zice brezare. MUltumesc Brandu ca ne mai inveti cate ceva

Brindusa 1

22.06.2010, 17:52

fetelor

izulika 1

22.06.2010, 20:54

super

liana_geicu 1

22.06.2010, 22:13

Creg ca este nemaipomenita friptura ta!

anisoara 1

22.06.2010, 22:43

Brandusica pai eu o sumedenie de mancaruri o gatesc BREZATA dar nu stiam. Asta e stilul meu si gustul meu de preparara a carnii, carnea se primeste foarte gustoasa. Si mai mult ca atat, astazi te-am descoperit ca o comoara blogul tau. Sper sa am timp sa-l studiez. Iti promit,. Dar sa stii , ca foarte mult conteaza prima impresie si ea fost

jolygina 1

22.06.2010, 22:55

vreau si eu arata super ,ma simt ca la un local de lux

Brindusa 1

22.06.2010, 23:57

Anisoara, si mie imi place mult stilul asta de a gati. Ma bucur ca ti-a placut blogul meu. Te astept pe la mine cu drag Da acuma vara, eu o sa cam fiu plecata si nu stiu daca o sa mai am cum sa postez prea des.

Brindusa 1

22.06.2010, 23:58

jolygina

nadina73 1

24.06.2010, 18:50

foarte bine arata 5 furcu si o portie mai mica la pachet

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Antricot la cuptor