Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot

de Bunica in Slow Cooker, 14 Mai 2020 | 6684 vizualizari

 

CROCK-POT- ul este de mare ajutor in bucatarie.Astazi am pus la preparat o bucata de pulpa de porc.Am stat fara grija 4 ore.Dupa ce a trecut timpul am avut o friptura care se topeste in gura.

 

INGREDIENTE

  • 1,200 kg pulpa de porc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingurita condimente pentru fiptura de porc
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml. vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot:

Toate condimentele uscate le-am pus intr-un bol si le-am amestecat.

Pulpa de porc am spalat-o, uscat-o cu servetele de hartie.

Am presarat condimentele peste carne si am "mangaiat-o" bine pe ambele parti.

Carnea bine condimentata, am asezat-o in vasul CROCK-POT alaturi de foaia de dafin si vinul alb.

Programat aparatul pe functia HIGH si am lasat timp de 4 ore.

La expirarea timpului am avut o friptura frumos rumenita, o bunatate!

 Se serveste alaturi de salata de varza sau o salata pe care o doriti.

Eu nu am vrut garnitura, dar puteti servi cu garnitura dorita.

TIPS-URI

1

Carnea se poate pune la marinat cu o seara inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L