Pulpa de porc la cuptor

de Julia_Snow in Porc, 9 Mar 2014 | 3954 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

09.03.2014, 14:58

Cris2711 1

09.03.2014, 15:06

Ce buna pulpa de porc,arata tare bine cu sfecla rosie si rosii langa ea

laura_n 1

09.03.2014, 15:12

uuu, ce misto arata!

portiadelumina 1

09.03.2014, 16:18

Îmi place "ştevia" asta la nebunie , chiar şi aşa, pe patul acela de sfeclă.
Frumos şi gustos, Zăpădel, bravo!

Bunica 1

09.03.2014, 16:35

laura_n 1

09.03.2014, 16:42

Padre )))

Rocsi 1

09.03.2014, 19:05

Ce apetisanta

Valclaudia 1

10.03.2014, 06:17

Julia_Snow 1

10.03.2014, 10:45

Multumesc, sunteti tare draguti

Julia_Snow 1

10.03.2014, 10:45

Padre, ce sa mai zic....

Constelatialeu 1

10.03.2014, 16:59

Te-ai dat la leguma mea preferata..

Julia_Snow 1

10.03.2014, 18:22

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:58

Julia_Snow 1

11.03.2014, 10:05

Multumesc, Alina!

Panacris 1

11.03.2014, 12:20

Julia_Snow 1

11.03.2014, 20:33

Multumesc, Cris

mihaelar63 1

17.03.2014, 00:57

Imi place mult,tot, chiar si ca ai ales sfecla drept garnitura Cu prima ocazie execut si eu

Julia_Snow 1

18.03.2014, 15:30

Ma bucur

Bya Ralu 1

10.04.2014, 21:42

bun

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 11:55

ce bunatate!

Julia_Snow 1

20.05.2014, 18:33

Multumesc

malacu 1

12.06.2014, 17:23

farfuriavesela 1

14.06.2014, 09:12

Julia_Snow 1

19.07.2014, 14:48

Multumesc!

babi5 1

17.12.2014, 08:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in folie