Pulpa de porc impanata

de Constelatialeu in Porc, 22 Oct 2014 | 10066 vizualizari

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

22.10.2014, 17:34

Rusinica . pe cand sa ceara omul tu anunti ca este deja mancata

deyutzky 1

22.10.2014, 17:35

o bunatate

Sylvia 1

22.10.2014, 17:35

vai mama ce bine arata cred ca e genul de mancare la care ai manca si poza )

reisnaor_2006 1

22.10.2014, 17:36

o bunatate

Ligia Bxl 1

22.10.2014, 17:38

tre sa introduci ca ai mancat fara noi

Julia_Snow 1

22.10.2014, 17:39

Vai Cleme, ma omori!

Merisor 1

22.10.2014, 17:39

Tre sa introduci cutitul sa ne tai si noua cate o portie

Constelatialeu 1

22.10.2014, 17:50

Alo,alo,azi mi-am rasfatat balanta,nu ca n-as face asta in fiecare zi.Dar azi a fost si el acasa si am mancat si noi ca oamenii,la ore rezonabile...deci n-am ce sa va dau...

Julia_Snow 1

22.10.2014, 17:51

'ai de capu' nostru

Constelatialeu 1

22.10.2014, 17:52

Va doare capul,ca am niste buline de cap?

Julia_Snow 1

22.10.2014, 17:53

Te-ai pregatit, stiind ca vii doar cu poza la noi

Geanina87 1

22.10.2014, 17:54

ce bunatateeeeee

Constelatialeu 1

22.10.2014, 17:57

Julioara,daca stiam ca am musafiri ,faceam o bucata mai amre,asa am facut doar pentru 3,ca mie nu-mi place sa mananc a doua zi din ea.Ma rog poate a doua zi mai gust,dar a treia nici sa nu aud,prefer sa fac in fiecare zi cate ceva...asa ca trebuia sa te anunti in vizita..

Ina 1

22.10.2014, 17:59

huooooo! ))

Julia_Snow 1

22.10.2014, 18:01

Hai ca te inteleg. Si eu gatesc in fiecare zi pentru ca nu-mi prea place sa mananc si a doua oara dintr-o mancare. Exceptie face friptura. Aia e super a doua zi, rece

Bya Ralu 1

22.10.2014, 18:07

huooooooooooooooooooooooooo)

MotanLaOale 1

22.10.2014, 18:12

mancare adevarata buna buna

Constelatialeu 1

22.10.2014, 18:21

Ai dreptate Juliora,ai e buna rece..imi place sa las masa de revelion cu friptura si ale chestii pe ea si cand ma trezesc sa mananc din friptura aia rece...o bunaciune...

getix 1

22.10.2014, 18:21

Cleme, m-ai dat gata, mi-e o foame de-mi vine sa musc din monitor =P~

Adele 1

22.10.2014, 18:24

babi5 1

22.10.2014, 18:55

simona72 1

22.10.2014, 19:24

O nebunie!! Huooooooo!

Bucataras Medi 1

22.10.2014, 19:41

si aici ai venit cu eaca sa nu mai pot dormi in noaptea asta cu gandul la ea

Irina 1

22.10.2014, 20:04

si eu am dat like, ca imi place sigur, ce sa mai citesc...

Constelatialeu 1

22.10.2014, 20:32

Fetilor,aveti pofte,s ava aduc niste teste?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costita cu cartofi ( la cuptor )