Pulpa de porc cu legume la cuptor

de dakris in Porc, 15 Apr 2012 | 7972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • cartofi
  • morcovi
  • ardei
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • pasta de tomate/suc de rosii
  • condimente (sare, piper, cimbru, busuioc, usturoi granulat)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la cuptor:

Carnea se portioneaza, legumele se taie si se aseaza in tava unsa cu ulei sau unt. Se adauga ulei, condimente, pasta de tomate si se acopera cu apa. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor la foc mediu. Dupa 30 min se inlatura folia si se mai tine la cuptor inca cca 45 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]