Pulpa de porc cu legume la cuptor

de dakris in Porc, 15 Apr 2012 | 7428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • cartofi
  • morcovi
  • ardei
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • pasta de tomate/suc de rosii
  • condimente (sare, piper, cimbru, busuioc, usturoi granulat)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la cuptor:

Carnea se portioneaza, legumele se taie si se aseaza in tava unsa cu ulei sau unt. Se adauga ulei, condimente, pasta de tomate si se acopera cu apa. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor la foc mediu. Dupa 30 min se inlatura folia si se mai tine la cuptor inca cca 45 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de iarna la cuptor