Pulpa de porc aromata

de alilianaa in Porc, 17 Iul 2013 | 5350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpe de porc
  • coriandru, chimen, menta, foi dafin, sare, piper dupa gust
  • 20 ml otet balsamic
  • o lingurita de miere
  • o jumatate de capatana de usturoi
  • vin alb sec 200 ml
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc aromata:

Se ia carnea, se spala, se cresteaza. Se  da cu sare, piper..se presara coriandru, chimen, menta. Se freaca bine pulpa cu toate acestea. 

Din otetul balsamic si miere se face o solutie cu care ungem carnea. 

Se pune intr-o tava. Peste friptura  punem catei de usturoi mari taiati pe jumatate. Se completeaza tava cu vin si apa si se da la cuptor pentru o ora. 

Din cand in cand se scoate friptura si se mai unge cu sosul format in tava. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:56

Grozava!

mena29 1

17.07.2013, 22:29

Wow,ce bun!

alilianaa 1

17.07.2013, 22:36

Multumesc frumos...Claudia cum sa nu te primesc, Elena, Mena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor