PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR

de Retete_Haplea in Oaie, 7 Apr 2015 | 3571 vizualizari

 

Pentru aşa delicatesă
Nu aşteptaţi Paştele viitor
Să se mai tot găsească miel
Prin piaţă, prin congelator…

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de miel
  • Pt macerat:
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 lingurite maghiran
  • sare, piper
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • 1 lingurita miere
  • boabe de piper rosu
  • cateva foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR:

- amestecam condimentele (cu usturoiul pisat)  intr-un bol. Adaugam vinul si uleiul de masline. Acoperim carnea cu acest amestec de condimente
- acoperim cu o folie si lasam la frigider macar 24 ore.
- Dupa timpul de racire, asezam carnea intr-un vas termorezistent, turnam baitul in care  a stat si mai putem turna un pahar de vin si un pahar de apa.
- Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru circa 40 minute. Apoi dam folia la o parte si mai lasam la rumenit inca maxim o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu miere