Pulpa de miel in crusta de sare

de Constelatialeu in Oaie, 29 Sep 2019 | 4181 vizualizari

 

Aveam o pulpita de miel si am zis ca e timpul sa-i vin de hac.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel ( n-am cantarit-o)
  • sare grunjoasa
  • vin alb
  • usturoi
  • cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in crusta de sare:

Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete. Apoi am curatat usturoi si am intepat pulpa de miel, cu varful unui cutit, pe toata suprafata si am infipt cateii de usturoi. Intr-un castron am pus sare grunjoasa suficient de multa sa pot imbraca pulpa in crusta de sare, am amestecat sarea cu vin alb si apoi am imbracat pulpa-n crusta de sare. Am asezat pulpa in tava de la aragaz si am bagat tava la cuptor , la foc mediu, pentru aproape 2 ore. Apoi am scos tava din cuptor am dar jos crusta de sare si am asezat pulpa din nou in tava am uns-o cu putin ulei, am zdrobit cativa catei de usturoi si i-am pus in tava, am presarat cimbru pe pulpa si am bagat din nou tava la cuptor, la foc mic cca 1 ora si 30 min, sa se rumeneasca frumos.

Cam asta-i treaba cu pulpa-n crusta de sare, nu va speriati ca nu iese sarata, carnea isi trage sare cat ii este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in crusta de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Panacris 1

02.10.2019, 17:25

Yamii, yammii!

mihaelar63 1

03.10.2019, 16:35

Aha !!! Totusi ii lipseste ceva !!! Eu zic ca-i prea putin vin

Catalina L 1

03.10.2019, 21:59

excelenta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu vin si usturoi