Pulpa de curcan la cuptor

de T I M E A in Curcan, 23 Sep 2014 | 18666 vizualizari

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

23.09.2014, 20:24

MOKUSKA 1

23.09.2014, 20:31

ce bunătate

MotanLaOale 1

23.09.2014, 20:38

reisnaor_2006 1

23.09.2014, 20:39

foarte buna

Adele 1

23.09.2014, 20:48

Buna

T I M E A 1

23.09.2014, 20:50

Andreea , Ildi , Motan Roxana , Adele

Bunica 1

23.09.2014, 20:52

Mmmmmm ,ce bun!

T I M E A 1

23.09.2014, 20:57

Buni

Gherca Daniela 1

23.09.2014, 21:40

Rocsi 1

23.09.2014, 21:42

Pe placul meu!

T I M E A 1

23.09.2014, 21:47

Daniela ;
Rocsi ma bucur

deyutzky 1

23.09.2014, 22:04

imi place

T I M E A 1

23.09.2014, 22:39

Deyu

Bya Ralu 1

24.09.2014, 03:43

Tare bun

T I M E A 1

24.09.2014, 11:25

multumesc Bianca

kukibella 1

24.09.2014, 13:10

T I M E A 1

24.09.2014, 15:06

Kuki

anca_rm 1

25.09.2014, 10:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor