Pulpa de curcan la cuptor

de lilik in Curcan, 8 Iun 2011 | 6127 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

08.06.2011, 20:05

ionela2682 1

08.06.2011, 20:34

prezent,...ce fraged pare!

Lau 1

08.06.2011, 20:55

place

ella49 1

08.06.2011, 20:55

kamy 1

08.06.2011, 21:20

cam de mult nu am mancat ce pofta mi-ai facut vreauu

diaconta 1

08.06.2011, 21:24

ce apetisante eeeeee

lilik 1

08.06.2011, 21:28

Ionela asa si e....se topeste in gura

lilik 1

08.06.2011, 21:29

papa Kamy..sa ai pofta

lilik 1

08.06.2011, 21:29

fetele va multumesc frumos

kamy 1

08.06.2011, 21:36

am papat de m-am spart multumesc

adry88 1

08.06.2011, 22:00

bun bun

Dya Daniela Andrei 1

08.06.2011, 22:22

mena29 1

08.06.2011, 22:32

gaby_duceag 1

09.06.2011, 07:59

moaaaaa bun bun bun!

MotanLaOale 1

09.06.2011, 08:08

bun bun

mamaieelena 1

09.06.2011, 09:19

gustos

mirela0911 1

09.06.2011, 10:00

ce bun e

lilik 1

09.06.2011, 12:53

mersic frumos tuturor

dakris 1

16.03.2012, 13:50

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil cipriot