Pulpa de curcan la cuptor

de adasev12 in Curcan, 30 Ian 2011 | 9471 vizualizari

 

am incercat o marinata la carnita de data aceasta cu un adaos de ingrediente, sa vad ce iese...a iesit buna....zic eu....:D

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan superioara, aprox 800 gr
  • 4-5 cartofi marisori
  • marinata:
  • 2 foi de dafin mai maruntite,
  • 3-4 catei de usturoi taiat mai marunt,
  • putin cimbru,
  • sare, piper,
  • condimente pt friptura,
  • o lg de mustar,
  • 2-3 lg bulion ,
  • ulei de masline,
  • putin vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

mai intai am portionat carnea si am lasat-o la marinat vreo 3 ore...atat timp am avut la dispozitie ( am pus-o intr-o punga cu toate ingredientele, am frecat-o bine sa se patrunda  si am lasat-o-n punga inchisa bine).

am incins cuptorul la 220 , am pus carnita in tava cu cartofi intercalat si am lasat pana s-a rumenit frumos, am intors si pe partea cealalta .

am servit cu salata de rosii si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan