Pulpa de curcan in folie la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 17 Apr 2015 | 7930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de curcan
  • ulei de masline
  • vin rose
  • praf de usturoi/piper alb/fulgi de chilli /busuioc
  • apa
  • folie de aluminiu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in folie la cuptor:

Pulpa de curcan se cresteaza pe ambele parti(se poate lasa si la marinat cateva ore, daca aveti timp, eu nu am lasat-o).

Se condimenteaza pe ambele parti,se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu, se stropeste desupra cu ulei de masline, se impacheteaza bine si se pune intr-o tava in care punem apa.

Se lasa la cuptor la 180 grade circa 45min -1 ora, intre timp se intoarce si pe partea cealalta.

De desface cu grija folia de aluminiu (nu se inlatura), se stropeste cu vin rose,langa se pune putina apa(in folie)si se da la cuptor cam 10 minute pe ambele parti pentru a se rumenii.

Se serveste alaturi de cartofi copti la cuptor si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii