Pulpa de curcan cu mere la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2011 | 10136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de curcan
  • curry
  • rozmarin
  • 50 ml coniac
  • ulei de masline
  • 3 mere
  • un morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu mere la cuptor:

Se spala ,se lasa la scurs si apoi se  condimenteaza cu curry,rozmarin, sare si piper ambele pulpe.Un mar se taie felii.Asezam pulpele intr-un tava, desprindem usor pielita (dar nu de tot)si introducem cu grija feliile de mar iar apoi intindem pielea la loc.Stropim cu ulei de masline si coniac, adaugam un pahar cu apa , celelalte 2 mere, morcovul taiat rondele si ardeiul gras taiat feliute.Dam la cuptor si din cand in cand stropim pulpele cu sosul din tava.Lasam pana cand pulpele sunt bine facute si rumene.

Servim cu felii de mere si legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de rosii cu carne de curcan