Pui umplut la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 28 Ian 2015 | 5274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 400 gr de ciuperci conserva
  • 100 gr branza sarata
  • 100 gr de burta de porc
  • 100 gr de bacon afumat
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • condimente Kotanyi ptr pui
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la cuptor:

       

Pentru inceput se pregateşte puiul, se curata, se spala şi se scurge de apa. Dupa ce s-a scurs bine, se unge şi in interior şi in exterior cu unt,condimente, sare şi piper. Pentru a fi fraged, se lasă la rece cat timp se prepara umplutura.


Ceapa se toaca si se pune la calit cu putin ulei,se adauga pe rand burta taiata cubulete,baconul afumat,ardeiul taiat julien si la sfarsit se rade branza deasupra.Cand compozitia este gata se amesteca bine si se umple puiul.Il punem intr-o tavita speciala ptr pui sau in ce avem si se baga la cuptor la o temperatură de 200 de grade şi se mai stropeste din cand în cand cu sosul din tava.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante