Pui umplut la cuptor

de ony in Pui, 24 Dec 2010 | 12702 vizualizari

 

in lipsa de curcan merge si puiul f f bine

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • sare,piper
  • mustar
  • miere
  • ulei
  • unt
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • verdeturi uscate
  • condimente
  • 1 ceapa
  • 1 conserva porumb
  • 300 gr ciuperci
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la cuptor:

se pregateste puiul de seara pentru a fi cat mai aromat.

se face un mix din miere,mustar,boia,condimente,usturoi,verdeturi si ulei(cantitatile le alege fiecare ) si se unge foarte bine puiul dupa ce acesta a fost spalat si curatat.se introduce mixul si sub piele,in carcasa;si se inveleste in folie de plastic lasandu-se la frigider pana a -2a zi.

inainte de a-l introduce la cuptor se calesc ceapa, porumbul si ciupercile,se sareaza,pipereaza si se introduce amestecul in carcasa puiului,impreuna cu baconul. se taie bucatele de unt si se baga pe sub pielea de pe pieptul puiului(merge f bine untul aromat).apoi se baga la cuptor la foc potrivit si lasat sa se coaca foarte bine.merge de minune langa niste cartofi gratinati la cuptor cu smantanica si cascaval. pofta buna va doresc si sarbatori fericite!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval