Pui umplut la cuptor

de ony in Pui, 24 Dec 2010 | 12223 vizualizari

 

in lipsa de curcan merge si puiul f f bine

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • sare,piper
  • mustar
  • miere
  • ulei
  • unt
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • verdeturi uscate
  • condimente
  • 1 ceapa
  • 1 conserva porumb
  • 300 gr ciuperci
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la cuptor:

se pregateste puiul de seara pentru a fi cat mai aromat.

se face un mix din miere,mustar,boia,condimente,usturoi,verdeturi si ulei(cantitatile le alege fiecare ) si se unge foarte bine puiul dupa ce acesta a fost spalat si curatat.se introduce mixul si sub piele,in carcasa;si se inveleste in folie de plastic lasandu-se la frigider pana a -2a zi.

inainte de a-l introduce la cuptor se calesc ceapa, porumbul si ciupercile,se sareaza,pipereaza si se introduce amestecul in carcasa puiului,impreuna cu baconul. se taie bucatele de unt si se baga pe sub pielea de pe pieptul puiului(merge f bine untul aromat).apoi se baga la cuptor la foc potrivit si lasat sa se coaca foarte bine.merge de minune langa niste cartofi gratinati la cuptor cu smantanica si cascaval. pofta buna va doresc si sarbatori fericite!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute