Pui umplut la cuptor

de ony in Pui, 24 Dec 2010 | 12847 vizualizari

 

in lipsa de curcan merge si puiul f f bine

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • sare,piper
  • mustar
  • miere
  • ulei
  • unt
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • verdeturi uscate
  • condimente
  • 1 ceapa
  • 1 conserva porumb
  • 300 gr ciuperci
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la cuptor:

se pregateste puiul de seara pentru a fi cat mai aromat.

se face un mix din miere,mustar,boia,condimente,usturoi,verdeturi si ulei(cantitatile le alege fiecare ) si se unge foarte bine puiul dupa ce acesta a fost spalat si curatat.se introduce mixul si sub piele,in carcasa;si se inveleste in folie de plastic lasandu-se la frigider pana a -2a zi.

inainte de a-l introduce la cuptor se calesc ceapa, porumbul si ciupercile,se sareaza,pipereaza si se introduce amestecul in carcasa puiului,impreuna cu baconul. se taie bucatele de unt si se baga pe sub pielea de pe pieptul puiului(merge f bine untul aromat).apoi se baga la cuptor la foc potrivit si lasat sa se coaca foarte bine.merge de minune langa niste cartofi gratinati la cuptor cu smantanica si cascaval. pofta buna va doresc si sarbatori fericite!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc