Maine-i sarbatoare mare,asa ca va propun o reteta sa va rasfatati familia!!
Punem caisele intr-un bol acoperite de coniac si lasam la frigider pana a doua zi;
Pieptul feliat dar nu pana la capat,batut usor,condimentat cu sare si piper,punem deasupra felii de jambon,presaram tarhon,si putin ulei de masline;
rasturnam caisele cu tot cu coniac in blender,adaugam pasta de castane,1lingura de tarhon si anasonul si facem o pasta din aceste ingrediente;
punem pasta deasupra jambonului,rulam,prindem cu scobitoare,trecem ruloul prin ulei,infasuram in folie alimentara bine stransa si-l lasam la frigider 1h;
prajim apoi ruloul putin in ulei,dupa care-l punem la cuptor sa se rumeneasca;
servim imediat cu orice garnitura avem.
1
e bine ca sa aveti un piept de rezerva pentru ca pasta intotdeauna va rezulta mai multa si nu trebuie pusa toata pe carne
2
caisele pot fi hidratate si in vin alb sec
3
jambonul poate fi inlocuit cu orice alt preparat