Pui umplut

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2012 | 4855 vizualizari

 

m-am inpirat de la bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 150 g orez
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 catei usturoi

Marinata

  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingurita cury
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Cu grija incepem sa desfacem puiul,putem sa ne ajutam de un cutit luand pielea de pe carne,ramanad  copanelele si aripile.

Toata carnea o fierbem cca 10 min in apa cu sare si foi de dafin.

Orezul se spala si se fierbe.

Calim ceaPa,adaugam morcovul,ardeiul tocat,orezul,carnea tocata bucatele,amestecam bine si adaugam apa cat sa acopere carnea.

se lasa sa fiarba la foc mic,la final adaugam pasta si mai lasam cca 5 min,oprim focul adaugam patrunjel,sare,piper,usturoiul pisat si lasam sa se raceasca.

Umplem puiul cu compozitia obtinuta,la sfarsit il prindem cu o scobitoare sau il coasem.

Amestecam toate ingredientele pentru marinata si ungem puiul,asezam  in tava si dam la frigider cca 2-3 ore.

In tava adaugam 1 cana de apa si putin ulei inainte sa il dam la cuptor cca 60 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

silvi0ara 1

20.02.2012, 09:41

Ce bine arata.

Sim0na 1

20.02.2012, 10:23

Asa ceva nu am cum refuza!

Lau 1

20.02.2012, 13:27

multumesc frumos

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat, kaizer afumat, legume si orez