m-am inpirat de la bitza
Marinata
Cu grija incepem sa desfacem puiul,putem sa ne ajutam de un cutit luand pielea de pe carne,ramanad copanelele si aripile.
Toata carnea o fierbem cca 10 min in apa cu sare si foi de dafin.
Orezul se spala si se fierbe.
Calim ceaPa,adaugam morcovul,ardeiul tocat,orezul,carnea tocata bucatele,amestecam bine si adaugam apa cat sa acopere carnea.
se lasa sa fiarba la foc mic,la final adaugam pasta si mai lasam cca 5 min,oprim focul adaugam patrunjel,sare,piper,usturoiul pisat si lasam sa se raceasca.
Umplem puiul cu compozitia obtinuta,la sfarsit il prindem cu o scobitoare sau il coasem.
Amestecam toate ingredientele pentru marinata si ungem puiul,asezam in tava si dam la frigider cca 2-3 ore.
In tava adaugam 1 cana de apa si putin ulei inainte sa il dam la cuptor cca 60 min