Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

de Brindusa in Pui, 25 Feb 2010 | 5267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele (4 jumatati)
  • 3 cepe mari, tocate marunt
  • 150 g unt, taiat bucati mici
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata:

Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele. 

Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul. Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).

Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper.

Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Miha 1

25.02.2010, 21:49

Super!

Teo 1

25.02.2010, 23:31

si taiata gata si cu verdeata!iar mi s-a umplut gurra de apa!

epurasha2bb 1

05.03.2010, 21:20

yummy yummy yummy! trebuie incercata asta bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor