Pui Tandoori

de Mitinita in Pui, 24 Noi 2010 | 5864 vizualizari

 

Mancarea mea preferata din India.Excelenta servita cu paine naan. Toate ingredientele folosite sunt sub forma de pudra.

 

INGREDIENTE

  • un iaurt simplu, pune pana toate pulpele au iaurt peste tot
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita scortisoara si cuisoare
  • 1/2 lingurita:  ghimbir, usturoi, cayenne sau boia de ardei iute
  • 1 lingurita: curcuma (turmeric), coriandru, chimion (cumin)
  • 2 linguri ulei
  • 1,5 kg pulpe de pui
  • Optional:
  • 6 linguri de suc de lime verde              
  • ardei iuti,proaspeti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tandoori:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin puiul.

Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente. Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.

Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tandoori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor