Pui Tandoori

de Mitinita in Pui, 24 Noi 2010 | 5998 vizualizari

 

Mancarea mea preferata din India.Excelenta servita cu paine naan. Toate ingredientele folosite sunt sub forma de pudra.

 

INGREDIENTE

  • un iaurt simplu, pune pana toate pulpele au iaurt peste tot
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita scortisoara si cuisoare
  • 1/2 lingurita:  ghimbir, usturoi, cayenne sau boia de ardei iute
  • 1 lingurita: curcuma (turmeric), coriandru, chimion (cumin)
  • 2 linguri ulei
  • 1,5 kg pulpe de pui
  • Optional:
  • 6 linguri de suc de lime verde              
  • ardei iuti,proaspeti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tandoori:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin puiul.

Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente. Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.

Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tandoori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui Tandoori