Pui Shanghai

de Constelatialeu in Pui, 13 Mar 2016 | 18163 vizualizari

 

Sau ce mai mananca Leone la facultate....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura de sos de soia
  • sare
  • 4 oua mici
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider pana a doua zi.

A doua zi le pregatim. Intr-un castron sparcem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul, un pic de sare si piper si amestecam bine, apoi cernem faina amestecata cu amidonul.tavalim bucatelele de pui prin faina, scuturam surplusul apoi le punem in castronul cu amestecum de mai sus.

Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei si apoi asezam bucatele de pui, le lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta.

Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai cu sos de ardei copt