Pui Shanghai

de MotanLaOale in Pui, 27 Dec 2012 | 88797 vizualizari

 

Vazut, poftit, facut! Bun tare!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri sos soia
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul dezosat si fara pielita se taie fasii si se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca cu sosul de soia, mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.

Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.

Se pun fasiile de piept in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de piept pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.

Se scot pe servetele de hartie.

Se pot servi cu orice garnitura, salate sau muraturi.

Eu am mancat cu gogosari in sos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de malai