Pui Shanghai

de LicutaMarin in Pui, 29 Mai 2011 | 53979 vizualizari

 

O reteta plina de arome si un fel de mâncare la care te gândeşti când vine vorba de mâncăruri asiatice.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 3 oua
  • 50 ml apa minerala
  • 1/4 lingurita curry
  • 1/4 boia iute de ardei
  • 3 lingurite mustar iute
  • sare, dupa gust
  • 200 gr fulgi porumb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

1. Se taie pieptul de pui suvite cat degetul mic.
2. Se maruntesc fulgii de porumb, dar nu prea fin.
3. Se face o compozitie ca pentru snitele din: oua, faina, apa minerala, curry, boiaua de ardei, mustar si sare.
4. Se ia cate o suvita de piept, se trece prin compozitia de mai sus apoi prin fulgii maruntiti si se prajesc in ulei bine incins, la foc potrivit.
5. Se servesc cu legume sau cu sos de maioneza cu usturoi. Noi am servit cu cartofi noi la cuptor, condimentati cu coriandru si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate