O mancare ideala pentru o duminica in familie. Pentru o singura masa pentru ca puiul meu a fost micut, dar a fost gustos tare. Mai ales ca am folosit condimentele pentru pui de la DELIKAT.
Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il punem intr-o tava. Dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 55-60 de minute si din cand in cand mai intoarcem puiul in cuptor sa se rumeneasca bine pe toate partile.
Cat timp sta puiul la cuptor, pregatim ostropelul. Punem 3-4 linguri de ulei intr-o cratita, adaugam rosiile date pe razatoare si punem 10-15 minute pe foc sa se caleasca. Adaugam usturoiul pisat si o ceacsa de apa si lasam in continuare la fiert inca 15 minute. La final adaugam busuoicul, marar si sare dupa gust.
Servim puiul cu ostropel.
1
Sticla trebuie curatata de eticheta inainte de folosire.
2
Daca doriti, puteti pune o sticla cu bere.