Pui pe sticla

de Gherca Daniela in Pui, 1 Iul 2016 | 6820 vizualizari

 

Un pui foarte gustos, bine rumenit, fraged si numai bun pentru o masa festiva sau de ce nu chiar o cina in familie! Foarte bun, merita incercat!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente pentru pui
  • 2-3 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  • usturoi granule
  • boia dulce
  • ulei
  • 1 sticla cu bere de 250ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Spalam si curatam bine puiul si pe interior, il lasam putin la scurs pana ne ocupam de pasta de condimente cu care il vom unge.

Intr-un bol punem putina sare, piper, boia, ustuoi granule, condimente pentru pui, adaugam si sosul de soia cu putin ulei apoi amestecam pana obtinem o pasta usor de intins.

Ungem frumos puiul pe toate partile si sub piele si in interior, iar intr-o tava punem 2-3 cesti cu apa, rasturnam din sticla cu bere doar jumatate de bere in tava, apoi completam sticla cu apa si punem puiul cu partea dorsala in ea.

Dam tava la cuptor pana ce puiul este frumos rumenit!

Servim alaturi de o garnitura sau puteti face un mix de legume in tava unde aveti puiul la cuptor, oricum va iesi totul foarte bun!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

01.07.2016, 23:23

Cat de bun si rumen

Catalina L 1

02.07.2016, 19:16

ce dolofan si bine rumenit este

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 15:41

de mult incerc sa-l fac astept sa nu mai fie canicula

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla