Pui pe pat de legume

de Constelatialeu in Pui, 24 Ian 2013 | 5645 vizualizari

 

Tot ceva repede de facut,gustos si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 bucatele de pui (pulpe,partea cu tartita-aia mi place mie,aripioare etc)
  • 4-5 catrofi potriviti
  • 3-4 cepe
  • 2-3 ardei
  • 2-3 rosii
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de legume:

Se spala carnita si se portioneaza (daca avem un pui intreg). Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai maricele. Ceapa o taiem pestisori, ardeiul julien, iar rosiile le curatam de coaja (le oparim putin sa nu aruncam prea mult din pulpa) si le taiem in bucatele. Intr-un vas de yena punem uleiul, apoi toate legumele, punem sare si piper dupa gust si deasupra carnita. La final adaugam o cana cu apa si dam la cuptor, incins inainte, cca 30-45 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in hartie de copt