Pui marocan

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4273 vizualizari

 

Recipe by Alis.

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 lamaie
  • cartofi
  • masline
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • delikat,piper,sare
  • 1 lingura miere.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marocan:

-Se taie lamaia felii.
-In uleiul incins se pun toate ingredientele in afara de cartofi.
-Se lasa cateva minute, apoi se adauga apa.
-Se pune apoi totul in tava, se adauga si cartofii cubulete, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc potrivit.
-Cand e aproape gata, se da folia si se lasa sa se rumeneasca putin carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Samira 1

26.12.2010, 19:48

Cred ca din greseala, aceasta reteta a fost trecuta ca facand parte din bucataria marocana!

elena1988 1

24.02.2011, 09:35

adry88 1

08.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui