"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Puiul se curata, se spala bine si se usuca.
Intr-un castron se amesteca toate condimentele Delikat cu sare, pana se face o pasta.
Se unge bine puiul, exterior si interior, cu pasta obtinuta, se acopera cu folie alimentara si se lasa la frigider 4-5 ore.
Dupa marinare am pus puiul pe un gratar care intra in tava de cuptor.
Am legat pulpele sa stea fixe si am pus gratarul intr-o tava cu apa in care am mai pus mirodeniile ramase in castron si sare.
Am stropit puiul cu zeama din tava si l-am introdus in cuptor pentru 1,5-2 ore.
Din cand in cand, se unge puiul cu zeama din tava.
Daca scade prea mult apa din tava, se completeaza.
Cand patrunde furculita usor in piept si este rumenit frumos, este gata.
Se scoate din cuptor, se desface ata si este gata de servit.
Se poate servi cu orice garnitura cu mujdei de usturoi sau salata.
Pofta Buna!