mama cand eram copii ne facea pui la punga ,bine mai rara ca pe vremurile acelea...........si era fanstic de bun,iar dupa revolutie stiu ca incepuse sa fie pui la rotisor ...........doamne cand trecei pe acolo era un miros .................fantastic
Se curata puiul(eu am pus doar jumate ,sotul nu era acasa si pt mine si copii a fost suficient si a mai si ramas )se condimenteaza bine cu sare piper si usturoi.
Se ia punga de hartie se pune ulei in ea si se intorce pe toate partile ,pt a nu se lipi carnea de punga.
Se ia puiul bine condimentat si se pune in punga
se strange bine la capat si se pune intr-o tava cu 1 canita mica de apa ,
se da la cuptor 45 minute la 170 grade.
Inainte sa fie gata daca doriti sa fie putin mai rumen se rupe punga si se mai lasa 10 minute la foc mare(atentie la punga va puteti arde)
Se scoate si se serveste cu mujdei de usturoi cu smantana si cartofi prajiti
de data aceasta,piticii au zis sa le tai cartofi tip chips dar la prajire nu s-a mai vazut ca sant chipsuri,oricum au fost buni
Mujdeiul :se curata usturoiul se piseaza bine apoi se pune putina sare si se amesteca , apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza dupa care se pune smantana.............e minunat