Pui la cuptor

de Alinutza80 in Pui, 28 Sep 2012 | 3433 vizualizari

 

O mancare usoara(nu se foloseste ulei)

 

INGREDIENTE

  • 3 pui cam la 1,200kg(in functie de cate persoane sunt la masa)
  • sare
  • piper boabe si macinat
  • foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Intr-o oala se pune apa la fiert, cu sare, cateva boabe de piper si 2 foi de dafin.Intre timp cat fierbe apa, se spala puii, se curata bine si se taie pe piept(vezi foto).

Dupa ce apa a dat in clocot se pun puii la oparit pentru aproximativ 10 minute. Dupa care se scot pe o tava, se dau cu sare si piper, se adauga 2 polonice din supa in care au fost opariti si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se pot servii cu orice fel de garnitura doriti. Noi am servit cu cartofi la tuci si salata asortata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume