Pui Kung Pao

de luminita20_2006 in Pui, 12 Iul 2010 | 5575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -5 linguri sos soia
  • -1 lingura amidon alimentar
  • -2 lingurite zahar
  • -2 linguri otet de vin
  • - 1 ceapa
  • -ulei
  • -1/2 lingurita chili
  • -100 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kung Pao:

Pieptul de pui se taie bucati(fara os) si se marineaza in 2 linguri de soia.

Separat se amesteca restul de sos de soia cu amidon, zahar si otet.

Intr-o tigaie wolk se pune ulei si se caleste ceapa cu chili, se adauga carne si se lasa pana se albeste pe toate partile, amestecand usor, apoi se aduga sos obtinut. Se lasa sa fiarba un pic.

Se serveste alaturi de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kung Pao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute