Pui Kievskaia

de Simo in Pui, 15 Apr 2009 | 11684 vizualizari

 

O reteta celebra, de la Simo.

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -3 aripi de pui, 100 g unt
  • -1 legatura de marar
  • -zeama de la o lamaie
  • -2 linguri de pesmet si 2 linguri de faina
  • -Delikat Barbeque pentru friptura de pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kievskaia:

Se pun aripile la fiert cam 10 minute si apoi se dezoseaza si se opreste osul mare al fiecarei aripi. Se taie pieptul de pui cat mai subtire si se stropeste cu zeama de lamaie. Amestecam untul cu mararul tocat si Delicat Barbeque. Se unge pieptul cu acest amestec, apoi se ruleaza bucata de piept pe osul aripii, se da prin faina, ou batut si pesmet si se prajeste in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kievskaia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

catalina 1

13.02.2009, 20:54

foarte interesant!

Oana 1

13.02.2009, 21:25

Simo, cand mananci ruloul, il tii de osul ala?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]