Pui Kievskaia

de Simo in Pui, 15 Apr 2009 | 11291 vizualizari

 

O reteta celebra, de la Simo.

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -3 aripi de pui, 100 g unt
  • -1 legatura de marar
  • -zeama de la o lamaie
  • -2 linguri de pesmet si 2 linguri de faina
  • -Delikat Barbeque pentru friptura de pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kievskaia:

Se pun aripile la fiert cam 10 minute si apoi se dezoseaza si se opreste osul mare al fiecarei aripi. Se taie pieptul de pui cat mai subtire si se stropeste cu zeama de lamaie. Amestecam untul cu mararul tocat si Delicat Barbeque. Se unge pieptul cu acest amestec, apoi se ruleaza bucata de piept pe osul aripii, se da prin faina, ou batut si pesmet si se prajeste in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kievskaia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoş cu ghebe, în sos de vin roşu