"Pui intepat"

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 5212 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume s-ai dau, am vazut reteta asta pe un blog dar iarasi nu mai stiu unde, si nu mai stiu nici cum se chema reteta, ideea sa-i pun numele asa la reteta mi-a dat-o onesta, mersi mult::)))).

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mai mari
  • oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 1lamaie
  • sos de soia
  • 3 linguri de ulei de masline(prima presa)
  • 1 punga de corn flakes
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Pui intepat":

Pieptii de pui se taie cubulete mici, si se pune la marinat in sos de soia, ulei de masline si zeama de la lamaie, se tine 2 ore la marinat in frigider, apoi se infing pe bete de frigarui si se dau prin faina, ou iarasi faina ou si apoi prin fulgii pisati de prumb, se pun la prajit intr-o tigaie cu foarte mult ulei( baie de ulei)se scot cand sau rumenit frumos

TIPS-URI

1

taiati pieptul de pui in cubulete cat mai mici, altfel fiind mai marii nu se vor praji deloc bine, betele de frigarui puteti sa le rupeti in doua, daca aveti tigaia mare puteti sa le lasati asa.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Pui intepat"" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu vinete