Pui in sos cu garnitura de cus-cus

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2012 | 10917 vizualizari

 

M-am inspirat de la Pusikmea.Este o reteta delicioasa si o recomand cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • o ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos cu garnitura de cus-cus:

Pulpele se curata si se spala bine.Se condimenteaza si se pun intr-o cratita cu 5-6 linguri de ulei.Cratita se acopera cu un capac si se lasa pulpele sa se inabuse bine.Verificam din cand in cand sa nu le ardem.Cand sunt gata le scoatem iar in uleiul ramas pregatim cus-cusul conform instrictiunilor de pe pachet.Calim cus-cusul in ulei pana se rumeneste frumos,dupa care adaugam 750 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba 10 minute.Cand cus-cusul este fiert condimentam cu sare,piper si asezonam cu patrunjel verde.

Separat calim ceapa in ulei si usturoiul tocat marunt.Adaugam ardeiul taiat cubulete si lasam sa se caleasca impreuna.Adaugam dupa 5-6 minute bulionul si o cana cu apa calduta.Lasam sa fiarba impreuna iar cand a scazut apa adaugam carnea de pe pulpele pe care noi le-am dezosat intre timp.Le lasam sa mai fiarba inca 10 minute pana scade apa de tot.Condimentam cu sare,piper,vegeta.Servim carnea alaturi de garnitura cu cus-cus.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos cu garnitura de cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]