Reteta este de la vio_dreams ,multumesc de reteta,foarte bun a fost
Pieptul de pui se taie cuburi si se spune intr-un castron cu apa.
Ceapa se taie feliute subtiri,iar usturoiul il pisam.
Intr-o tigaie punem pieptul de pui la calit in 2 linguri de ulei de masline pentru circa 5 minute,iar in ceaun punem ceapa si usturoiul cu alte 2 linguri de ulei pana se inmoaie ceapa.
Se adauga laptele de cocos si zeama de supa peste ceapa.Se amesteca bine,adaugam si praful de curry,sare/piper si ghimbir.
Se adauga si bucatiile de piept de pui. frunzele de busuioc,zeama de lamaie si sosul de soia.Se acopera cu un capac si se lasa timp de 30 minute la foc mic(pana se ingroasa sosul).
Se serveste cu piure de cartofi si optinal muraturi.
Se orneaza cu frunze de busuioc
1
Se poate servi cu orez fiert,sau legume.