Pui in crusta de sare

de ana in Pui, 5 Mai 2010 | 7091 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.05.2010, 18:38

interesant

ana 1

05.05.2010, 19:01

e foarte gustos

silvi0ara 1

05.05.2010, 21:17

Este foarte bun.Incerca data viitoare sa pui in aluat cateva albusuri de ou,o sa vezi diferenta.

ana 1

05.05.2010, 21:49

Silvioara din pacate cu albus de ou am facut si mi s- lipit toata pielita ,deaceea am scris reteta dupa care am facut de atatea ori.Azi am gasit-o pe un sit-e si am zis sa incerc ,sa vad care'i diferenta.

nadina73 1

05.05.2010, 22:55

super bun ,dar fara furculite la asa un pui gustos,nici o problmea ana le rozlv acuma 5 furculite mari si late

Sylvia 1

06.05.2010, 00:29

Si de la mine 5 furculite, arata bestial !!!

ana 1

06.05.2010, 07:33

Multumesc nadina.
Silvia imbracat arata mult mai bine

epurasha2bb 1

07.05.2010, 10:26

am auzit d epui din asta dar nu am mancat pana acum.Cred ca am sa incerc si eu!

ana 1

07.05.2010, 11:15

Epurasha ,este foarte foarte gustos si fraged.

mena29 1

26.05.2010, 22:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor