Pentru marinata, ceapa se taie foarte marunt sau se da pe razatoare, dupa care o amestecam cu uleiul, sosul barbecue, sucul de lamaie, boia, mustar, chat masala si sare piper.
Chat masala este un mix din urmatoarele condimente: ardei iute, sare, chimen, mango pudra, piper negru, cuisioare, scortisoara, cardamon, foi de dafin, ghimbir, asafoetida. In lipsa, merge si chilli.
Se spala carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie, dupa care se taie felii de vreo 2 cm grosime.
Bucatile se pun in bolul cu marinata, se amesteca putin si se dau pentru jumatate de ora la frigider.
Bucatile de piept de pui se scot din marinata si se pun pe gratarul incins, eu am folosit o tigaie grill, si se lasa pana se rumenesc. Din cand in cand se stropesc cu cate o lingurita de marinata.
Eu am servit puiul cu o portie de cartofi prajiti si cu salata.
Reteta este rapida, iar ingredientele din marinata ii dau un gust special si il face foarte fraged.