O mancare rapida si usoara as spune pentru o cina,gatita rapid careia i-am imbogatit aroma cu diverse condimente astfel incat sa fac un preparat delicios dar simplu in acelasi timp. Mereu in criza de timp pentru masa de seara cateodata ma si mir de unde imi mai vin idei ,mereu gasesc alte combinatii dar sunt fericita sa vad ca se mananca si mai mult sunt si apreciate de persoana draga mie pentru care gatesc. :)
Am taiat fasii pulpele de pui si apoi le-am marinat in sos de soia,curry,fulgi de ardei iute,crema de otet balsamic. Usturoiul l-am taiat foarte marunt,morcovii i-am taiat bastonase si le-am calit 2-3 minute in ulei de susan,apoi le-am scos si le-am lasat deoparte. In wok am pus pulpele,tot in ulei de susan si le-am lasat la foc iute pana s-au gatit,am adaugat apoi miere ,susan si alune,am amestecat putin pana puliul s-a caramelizat si gata.
Taiteii i-am fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj,in cazul de fata 4 minute,apoi i-am amestecat cu morcovul si usturoiul calite mai devreme.Am servit impreuna cu puiul dulce caramelizat.
Cam asta a fost cina noastra,desi simpla a fost extrem de gustoasa.
Pofta mare!