mmmmm.......bun pentru o duminica in familie
Se spala puiul,se curata si se zvanta intre prosoape,apoi se dezoseaza complet ca in filmulet ( http://www.youtube.com/watch?v=kAekQ5fzfGM&feature=share ) apoi il sarati piperati si puneti o punga de legume mexicane il intoarceti cu piepul in sus si il legati cu ata mai groasa ca si in filmulet.
Apoi se unge puiul cu condimente si putin ulei de masline.
Intr-o tava se pune 3 cani apa si 1 cana vin alb, sare si putin piper si se pune puiul cu spatele in sus pentru jumatate de ora si apoi se intoarce pentru inca jumatate de ora....din cand in cand se mai stropeste puiul cu zeama din tava.....
Cand e aproape gata puiul intr-o tigaie wok se pune un strop de ulei de masline sau putin unt, se pun celelalte legume, se calesc putin, se asezoneaza cu oregano,cimbru,sare si piper si se alatura puiului dupa ce a fost scos din cuptor.
Eu am servit puiul cu legumele pe langa el si sosul din tava l-am pus separat in casTRONELE.
Pofta mare!!!!