Pui cu spanac si cartofi

de Corinuta in Mancare copii, 5 Noi 2010 | 8615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g piept de pui
  • 2 cartofi
  • 100 g spanac
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu spanac si cartofi:

Cartofii se spala, se curata si se taie cuburi, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Separat se fierbe oul tare.

Pieptul de pui se spala in apa rece, se curata si se pune la fiert. Spanacul se spala, se curata si se pune la fiert cu cartofii cand acestia sunt aproape fierti.

Dupa ce s-au fiert cartofii se mixeaza impreuna cu spanacul si galbenusul de ou. Pieptul se taie fin bucati mai mari sau mai mici si se adauga la piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

buterfly 1

01.12.2010, 14:10

superr reteta..fetitei mele nu prea ii place spanacul..dar in combinatia asta ia placut 5 furcu de la noi

epurasha2bb 1

01.12.2010, 14:26

5f!

gabitza_s80 1

11.12.2010, 23:43

super! o sa incerc si eu curand (poate maine) sa vad ce parere are baietelul meu (cel mai mofturos baietel din lume!)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu spanac si rosii