Simplu si bun, o portie de pui cu smantana :).
Intr-un castron se pune carnea taiata cubulete, se condimenteaza, se toarna putin ulei si se lasa cca 30 min sa se aromatizeze. O prajim intr-o tigaie teflonata (in care am adaugat putin ulei) pana se rumeneste un pic.
Se adauga ceapa maruntita si o cescuta de apa incalzita si se acopera cu un capac cateva minute sa se inabuse totul.
Cand ceapa s-a inmuiat se adauga smantana si, dupa cateva minute, turnam si faina dizolvata in apa. Daca este necesar mai punem putina apa in reteta de pui cu smantana .
Dupa ce fierbe cateva minute, se adauga usturoiul pisat. Mai lasam un pic pe foc. La final se adauga mararul.
Puiul cu smantana se serveste cu mamaliguta.
1
Cand preparati pui cu smantana puteti renunta la usturoi si marar, caz in care se simte gustul de smantana mai intens.